TEMPAT paling ndhuwur BLOGGER قالب بلوجر + موقع جلب زيارات للحصول على ادسنس + مسابقة 10$ دومين .com

القائمة الرئيسية

الصفحات

اخبار الربح من الانترنت

TEMPAT paling ndhuwur BLOGGER قالب بلوجر + موقع جلب زيارات للحصول على ادسنس + مسابقة 10$ دومين .com


TEMPAT paling ndhuwur BLOGGER • NEW TERBAIK

Sugeng rawuh, para sedulur, ing seri desain desain template blog wiwit awal nganti profesional, sampeyan bakal nemokake akeh template, kalebu template Arab, kalebu template asing, lan nonton video sing paling penting supaya sampeyan bisa ndeleng desain kasebut kanthi rapet.
Kanggo pratinjau template, sampeyan bisa nggulung menyang ngisor lan nonton video kanggo ndeleng kabeh fitur template iki

  robots.txt Situs sing menehi kode sing bener kanggo cepet arsip situs sampeyan

Cithakan blogger sing apik banget kanggo kabeh panggunaan .. Kanggo toko, blog foto, teknologi, utawa majalah .. Cithakan kasebut banget profesional lan responsif kanggo kabeh ukuran tablet lan ukuran layar, uga nampilake layar entri sing apik sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara.
 Cithakan optimisasi Blogger sing apik mbantu nambah lalu lintas blog. Amarga, template optimisasi sing ramah SEO. Sampeyan bisa langganan email kanggo entuk template Blogger anyar nalika ngirim


Kita bakal nuduhake pratinjau lan luwih akeh nonton link saka template Blogger ndhuwur Blog TEMPLATES 600. Sampeyan bisa mudhun ing ngisor video lan ndeleng template blog luwih akeh. Aku bakal nyelehake link kanggo sampeyan kanggo ndeleng kabeh template. 

Ing ngisor iki sawetara fitur sing bisa menarik sampeyan cithakan 


Fitur: Tanggung jawab • grapyak SEO • Iklan siap • Slideshow • Tanda buku sosial siap • Dhaptar Dropdown • Dhaptar gulung mudhun Vertical • Widget langganan Email • Publication gambar cilik • Navigasi slot Navigasi • Widget tab • Kaca navigasi • Sikil kolom • Sidebar Cepet • Instagram siap • Kompatibilitas browser Browser • Nuduhake gaya WhatsApp: Jurnal • Minimal • Dompet • Sederhana • Resik • Modern • Elegan • Téma Wordpress katon • Galeri • Gaya 3D • Tema apik: film • Animasi • Berita • Fotografi • Budaya Piranti pribadi • Musik • Video • Bisnis • Fesyen • Game kanggo kolom: 1 kolom • 2 kolom • 3 kolom • 4 kolom biru coklat wernan ijo oranye putih violet kuning perak pink

1 Gawe blog blogger profesional kanthi tambahan lan modifikasi kanthi lengkap kanggo entuk $ 100 sedina




Cara nginstal lan ngowahi template blogger

Lan gampang banget nginstal template blogger ing blog blogger sampeyan. Nabil-ktb.com menehi ewu template blogger gratis kanggo refresh blog sampeyan. Ya tenan! Kita ndeleng anyar ing Blogger Blog. Tutorial iki nuduhake sampeyan carane nginstal / upload template blogger anyar. Kita nutupi rong jinis cara instalasi kanthi instruksi langkah-langkah.



Panjelasan lengkap babagan nggawe blog blogger lan carane nginstal template blogger profesional lan ngowahi kanthi rinci

Cara 1: Download file .xml. Unsur UI saiki bakal tetep blog lan sampeyan kudu ngilangi kanthi manual kanthi cara Cara 2: Nyalin lan nempelake Encoding. Ngganti kabeh codec. (Yen sampeyan duwe kesalahan nalika mbukak cithakan nggunakake metode kapisan, coba cara kapindho) Pisanan, kita pindhah menyang metode pertama sing ngunggah file .xml.
Langkah 1: Download template Blogger. Telusuri template blog ing kategori sing paling populer kanggo kita kaya Respect, SEO Siap, Majalah, Prasaja, Bersih, Portofolio lan Fesyen. (Live Live bisa pratinjau saben template kanggo ndeleng blog sampeyan sawise ngunggah template.) Sawise browsing, klik tombol "Download" ing template sing pengin lan file template bakal diundhuh lan disimpen langsung ing hardisk komputer. Download lan download template blogger - carane nginstal template blogger


Lan pungkasane nambah kode anyar kanggo kula kanggo arsip kabeh benang lawas lan anyar / webmaster robot txt lan sitemap kanthi otomatis

 Langkah 2: Extract file template sing wis dikompres. Format file sing wis didownload yaiku format file ZIP. Kita mung bisa ngunggah file .xml. Dadi kudu dijupuk. Mangga extract / decompress. Ekstrak file template kompres ing hard drive sampeyan

Situs sing nggawa kunjungan nyata lan nerbitake situs sampeyan ing browser luwih saka 15000

 Langkah 3: Mlebu menyang Dashboard Blogger. Sampeyan kudu mlebu ing akun google kanggo ngakses dashboard Blogger (ora nglalekake langkah iki yen sampeyan wis mlebu) Mlebu ing dashboard Blogger

Tambah iklan Adsense kanthi otomatis ing sisih ngisor, ndhuwur, lan tengah topik kanthi otomatis

Langkah 4: bagean Aksesibilitas. Pilih (yen sampeyan duwe macem-macem blog) blog sampeyan ing dashboard utama sing pengin sampeyan ngganti template, banjur klik "Tema" ing panel sisih kiwa.

Cara eksklusif lan sah kanggo entuk lan tetep pengunjung blog

 Langkah 5: Akses serep / mulihake. Deleng ing pojok sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng tombol "Serep / Mulihake" lan klik. Sadurunge nerusake langkah sabanjure, kirimake salinan serep saka template sadurunge amarga, yen sampeyan duwe masalah sawise ndownload template anyar, file serep bakal mbantu sampeyan mulihake. Waca kirim babagan Blogger Serep & Pulihake.


Cara njupuk blog Blogger sawise mbusak

 Langkah 6: Siap download. Ngatur pop-up lan klik tombol "Pilih File" banjur goleki folder sing digawe sawise ngekstrak file sing diunduh.

Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan bisa njaluk Adsense biasa kurang saka 10 dina kanthi gampang

 Langkah 7: Pilih file upload .xml. Folder ngemot file .XML, .TXT file, trabasan Internet, lan sapiturute Sampeyan kudu milih file .XML. Ekstrak file template menyang hard drive sampeyan.

Wates sing ora sampeyan ngerti babagan platform Blogger

 Langkah 8: miwiti download cithakan. Klik tombol "Download". Proses download saiki katon ing layar sampeyan. Saiki cithakan bakal katon ing blog sampeyan kanthi sukses. Cara liya yaiku nginstal template blogger nggunakake salinan lan tempel, kita ora bisa nyimpen tema. Tema sampeyan ora bisa ditemtokake amarga ora digarap kanthi apik. Priksa manawa kabeh unsur XML ditutup kanthi bener. Pesen kesalahan XML: Konten ora diidini nganggo prolog. Yen sampeyan ndeleng kesalahan ing ndhuwur nalika ngemot cithakan sampeyan, coba cara iki, lan tempel metode kasebut. Terusake langkah-langkah ing ndhuwur isih 

Situs sing efektif kanggo backlink kuwat ing taun 1950 Tambah link lan nonton bathi tambah

Langkah 5 Langkah 6: Bukak file .xml nggunakake editor teks. Bukak file .xml karo editor teks kayata Notepad, WordPad, notpad ++, utawa sing padha. Langkah 7: Nyalin kabeh coding. Ing editor teks, pencet ctrl a a banjur ctrl + c (ctrl + a kanggo milih kabeh enkoding, ctrl + c kanggo nyalin enkoding sing dipilih)

Entuk domain gratis lan tambah bathi sing dominan

 Langkah 8: Bukak editor HTML ing blogger. Saiki mbukak editor HTML ing Dashboard Blogger banjur klik tombol "Sunting HTML". Langkah 9: Tempel coding menyang editor HTML blogger. Klik ing ngendi wae editor HTML. Saiki pencet ctrl + a banjur ctrl + v (ctrl + a kanggo milih kabeh enkoding, ctrl + v kanggo ngganti enkoding sing ditemtokake karo enkoding template sing disalin). Pungkasan, klik ing tombol "Simpen Tema" 

Tag meta paling apik kanggo nggawe blog sampeyan katon ing mesin telusuran 1 kata kunci meta

Kita bakal nuduhake sampeyan fitur fitur template blogger iki

Dandan coding 1-Full kanggo nggayuh kacepetan sing béda
 2- Dhukungan https sing ndhelik bisa ditambah karo domain gratis lan instalasi sertifikat SSL ndhukung domain sing dibayar 
3- Kemampuan kanggo miwiti lan mungkasi tambahan blog
 4- Ngurangi panggunaan lan kompresi kode HTML

Tampilake luwih saka 5 iklan adsense ing topik sing padha ing antarane post kanthi otomatis

CSS, Javascript 5- Format sing beda kanggo nampilake postingan 
6- kiriman Slider Paling anyar ndhukung nuduhake topik liyane ..
7 - Kemungkinan kanggo dibagi topik kanggo sawetara kaca 5.8
8. Nanggapi kabeh ukuran layar lan piranti portebel
 9- Sampeyan bisa nambah kaca tunggu kanggo link njaba
10. Kompatibel karo kabeh browser, cepet lan gampang didownload
11. SEO ramah kanggo mesin telusuran, ndhukung porsi iklan

Iklan Google Adsense sing nguntungake diselehake ing antarane artikel minangka artikel

12. Tombol media sosial ing ngisor saben postingan, dhaptar dhaptar mudhun sing horisontal
13. Menu sisih Profesional Efek profesional karo gambar tema
14. Efek profesional kanggo foto topik sing gegandhengan, invoice profesional

Yen sampeyan ora seneng template GRATIS BLOGGER TEMPLATES, sampeyan bisa klik ing kene kanggo ndeleng luwih saka 300 template lan sampeyan duwe hak milih 

اخواني كرام ان كنت تريدون افضل مواقع لربح مال من الانترنت بدون مجهود كي تزيد ارباحكم اضعاف مضاعفة مع شرح 

  1. كورس2 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  2. كورس3 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  3. كورس4 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  4. كورس5 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  5. كورس6 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  6. كورس7 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  7. كورس8 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  8. كورس9 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  9. كورس10 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  10. كورس11 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  11. كورس12 مجاني للمبتدئين لربح من جوجل ادسنس ribh-lmal-min-google adsense
  12. تحميل موسيقى مجانا للمونتاج بدون حقوق mosi9a youtube bdon ho9o9
  13. كيف تعرف ان يوتيوب تضهر فيديوهاتك وكم واين
  14. ستراتيجيه رهيبة للوصول كل اسبوع 1000مشترك _4000ساعة#arbah youtube
  15. كيفية تسريع مراجعة قناة اليوتيوب وقبولها لتفعيل الربح عليها
  16. ماهو جوجل أدسنس : كيف يعمل ؟ كم يكلف ؟ كيف نربح اكتر من 900 دولار شهريا من الانترنت
  17. تحويل نص منسوخ الى حصري %100
  18. .احصل على ادسنس عادي مفعل في 7ايام/adsense 3adi
  19. تحميل ملف اكبر جروبات ومجموعة الفيس بوك أكتر من 3 مليون عضو وتفاعل رهيب  

Bagean Blog duwe kabeh tambahan Blogger lan kabeh kode luwih saka sing sampeyan bayangake

Salah sawijining fitur sing paling penting ing template bloggera iki
 Cithakan yaiku topik blog Blog Blog. Iku fitur download tema. Buitl kanthi konsep, konten lan variasi unik. Iki minangka salah sawijining tema majalah blogspot sing paling apik. 

Situs kanggo nganalisa kecepatan blog sampeyan lan mbenerake kesalahan arsip lan seo blogger

Dirancang karo kerangka blogger paling anyar lan teknologi anyar, tema iki nampilake sistem komentar sing unik saka generasi paling anyar, tema sing responsif kanthi gampang sing cocog karo ukuran layar utawa piranti. Iku tema majalah nanging isih akeh banget lan nggawe konten sampeyan tampil apik lan profesional. Topik iki cocog kanggo warta utawa situs web, nanging dirancang khusus kanggo teknologi, blogging, koran, blogging blog, blogging otoritas, blogging khusus, lsp. 

Cara nggawe robot robots.txt kanggo Blogger kanthi kaget




Sadurunge didownload, penting kanggo ngunduh template Blogger  saka kene

TEMPLATES BLOGGER GRATIS 

Nanging cocog banget kanggo dideleng, film, carane, olahraga, ceruk, otoritas, sekolah, institusi, lsp. Campuran warna biru laut abu-abu, abu-abu, biru lan kuning. Tema iki cocog karo template blogger adat. Seo wis siyap. Keserasian Browser., Tanggepan ,. Dipetik saka WordPress. Tandha tandha sosial siap. Ngirim gambar cilik., Iklan siap. , Dhaptar dhaptar. Putih 

6 situs penting dening Google supaya katon ing asil lan rangking pisanan

، Ireng ، Biru ، Majalah g Elegant ، Sederhana ، Tampilan Tampilan Tampilan Whatsapp ، Majalah ، Warta ، Pandhuan Breadcrumb Siap ، Bisnis ، Blogger Layout Versi 3.0 ، 1 Sisih Sisih Sid Sidebar Kanan ، 3 Columns Footer.
Cithakan Pratinjau  saka  kene

afal 9alab blogger / 9alab blogger jahiz / 9alab blogger bdon ho9o9 / 9awalb blogger bdon hokok / 9alab blogger sari3 / 9alab blogger khafif / 9alab blogger bi3 ochra / 9alab google adsense / google adsense blogger

Titik paling apik kanggo ndownload tata letak blogger gratis paling anyar kanggo ngrancang blog blog sampeyan.

Fitur Sampeyan kene: Cithakan Ngarep / Blogger / Fitur Tampilan lan Download Cithakan Blogger kanthi Fitur RESPONSIF 

Ndeleng kabeh Cithakan Blog responsif ing kene. READY SEO Telusuri kabeh Cithakan Blogger Optimized Seo. READY ADS Ndeleng kabeh Tema Siap Blogger ing kene. Gesang Entuk Tema Slideshow Blogspot.


Pandhuan dhasar: Cara nginstal Cithakan Blogger Konfigurasi Dropdown Menu: Mlebet ing dashboard blogger - & gt; tata letak - & gt; Owahi HTML. Saiki gulung mudhun menyang ngendi sampeyan ndeleng kode ing ngisor iki: Ngarep Babagan Tim Kita Pernyataan Misi Kita .......... Ganti "#" nganggo URL item menu sampeyan. Cara Ngganti Jeneng Tab Widget: goleki: Tab 1 Tab 2 Tab 3 Ganti jeneng "Tab 1", "Tab 2" lan "Tab 3" sing disenengi. Konfigurasi Widget Kaca Navigasi: telusuran: kiriman var = 4, // Jumlah kiriman ing saben halaman nomer = 2, // Jumlah tombol sing bakal ditampilake

 Ing ngisor iki sawetara instalasi slider lan sawetara tambahan anyar

 html Konfigurasi Dropdown Menu: Mlebet ing blog dashboard - & gt; tata letak - & gt; Owahi HTML. Saiki gulung mudhun menyang ngendi sampeyan ndeleng kode ing ngisor iki: Video News Droping Down Styling Ngarep .......... Ganti "#" nganggo URL item menu sampeyan. Konfigurasi Widget Sosial: Goleki: Social Widget Dribbble Facebook Flickr Twitter .......... Ganti "#" karo URL Akun Sosial sampeyan. Cara ngganti Informasi Pengarang: Temokake iki: Babagan penulis Donec non enim in turpis ...

 BACAAN SOSIAL BOOKMARK Telusuri kabeh cithakan Widget Widget Widget Sosial ing kene. PILIH MENU Klik kene kanggo Telusuri Tema Blogger Down. MENU PILIH PILIH MENU Klik ing kene kanggo Deleng Cithakan menu Drop Down. EMAIL SUBSCRIPTION WIDGET Klik ing kene kanggo Akun Tema Aktifake Email. POST THUMBNAILS Klik ing kene kanggo nelusur Tema Miniatur Blogger. BREADCRUMBS NAVIGATION Klik kene kanggo Download Cithakan Navigasi Breadcrumb. RETINA DISPLAY Download Cithakan Blogger sing Ditampilake Ing kene. Waca Gunakake Waca Nggawe Download Widget Aktifitas Widget ing kene. PAGE NAVIGATION MANU Ndeleng kabeh Kaca Navigasi Menu Cithakan Cithakan ing kene. KONEKTOR UNDER NGANGGO Klik kene kanggo Download Cithakan kanggo blog Sampeyan sing durung rampung. Dhukungan LOGIN Klik ing kene kanggo Telusuri kabeh Cithakan sing Didhukung Login. 2 FOLOT COLUMNS Telusuri kabeh 2 Cithakan Blogger Footer Aktif Columns. 3 FOLOT COLUMNS Telusuri kabeh 3 Cithakan Blogger Footer Aktif Columns. 4 FOLOT COLUMNS Klik kene kanggo nelusur kabeh Cithakan Blogspot Footer Blogspot. 5 FOTOT KOLUMGI Telusuri kabeh 5 kolom Pemaja Blogger Cithakan Telusuri BLOGGER TEMPLATES BY… Fitur: Responsif • Seo Friendly 


• Iklan Siap • Slideshow • Jaringan sosial Sedia • Drop Down Menu • Menu Drop Vertikal • Widget lengganan Email • Gambar cilik • Navigasi roti • Widget Tab • Kaca Navigasi • Kolom Footer • Sidebars • Cepet Cepet • Siap Instagram • Kompatibilitas Browser • WhatsApp Gaya Nuduhake: Majalah • Minimalis • Portofolio • Sederhana • Bersih • Modern • Tema • Elegan • Tema Wordpress • Galeri • Gaya 3D • Topik Bergaya: Film • Anime • Berita • Fotografi • Budaya • Kaca Piranti • Musik • Video • Bisnis • Fesyen Game Columns: 1 Colum • 2 Kolom • 3 Kolom • 4 KolomBlogger .9alab .9walib blogger..9alab bloger li majalat .9alab blogger likotob, 9alab blogger ikhbari, 9alab blogger moda, 9alab blogger litabkh, 9alab blogger lilhila9a, 9alab blogger ti9ni, 9alab blogger lilbay3 wachiraa, 9alab amal3i 9alab nabil ktb, 9alab i5bari, 9alab riyadi, 9alab aflam wamosalsalat, afdal 9walib madfo3a, blogger blogs 9awalib, tasmim mawa9i3 blogger lilmobtadi2in


مبروك عليك انت من محظوظين الدي سوف يدخلون المسابقة مع ترويج كل روابطك مجانا
هل اعجبك الموضوع :

تعليقات


Generate Jagoandzgn