أخر الاخبار

واخيرا دولة هونج كونج نقاط تشغيل جوجل بلاي مجانا points google play card hong kong $ play stor

 حصول على نقاط التشغيل فتح حساب بلاي ستور لدولة هونج كونج

play store swid من أجل الحصول على نقاط في ميزة نقاط اللعبة ، فإن الطريقة الأولى هي تنزيل التطبيقات أو الألعاب والحصول على النقاط وكل تطبيق أو لعبة انتهت صلاحيتها أو تاريخ انتهاء عرضها حتى تظهر عروض التطبيق أو الألعاب الأخرى. وتظهر عروض كل شهر تقريبًا #نقاط_التشغيل#earn_free_google_play_points #نقاط_متجر_بلاي_مجانيه

الرمز البريدي 518007, الصين - الخريطة والمعلومات

المدينة الرئيسية شنجن (الصين)

=المنطقة الزمنية توقيت غرب أستراليا الرسمي

إحداثيات 22.557956997148946° / 114.11624399522488°

الرموز البريدية ذات الصلة 518001, 518002, 518003, 518004, 518005, 518006

#تحويل_متجر_جوجل_الى_هونغ_كونغ #ربح​ #بطاقات​ 

طريقة تحويل متجر جوجل بلاي إلى دولة هونغ كونغ واستفد من 75 نقطة من نقاط تشغيل 

 Google play points Hong Kong

حصول على نقاط التشغيل فتح حساب بلاي ستور لدولة اجمع نقاط

Működési pontok Hong Kong Play Store-fiók megnyitása
 A Google játszik játék pontokat az ingyenes Google Play kártyához

A Google 13 (sok) új ország mellett dolgozott a Play Áruházában, és ezt január végén tették meg, és az országok neve

Szaúd-Arábia Királyság, Emirátusok, Olaszország, Dél-Afrika, Spanyolország, Hollandia, Görögország, Svédország, Svájc, Dánia, Finnország, Norvégia, Írország, összesen 2021 elejére az összes ország 22 ország

Ezenkívül a jövőben további országokkal bővül

A Play Áruházról

A Play Store egy virtuális online áruház az interneten, és ez az egyik leghíresebb online áruház a világon, ezért a híres online áruházak nem érték el a Play Store felhasználóinak számát, így a Play Store felhasználóinak nagy száma van a Play Áruház által nyújtott szolgáltatások, például alkalmazások, programok, játékok és filmek. Zene, könyvek stb., beleértve az ingyenes és fizetett (azaz megvásárolható) szolgáltatásokat.

Ezenkívül a Play Áruház hozzáadott egy jó funkciót, amely a játék pont funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyen és könnyen élvezhessék.

Melyek a működési pontok jellemzői

 A Google a Play Áruházba egészíti ki a lejátszási pontok funkcionalitását, amelyek lehetővé teszik, hogy egy nagyon fontos és nagyon egyszerű munkának köszönhetően ingyen élvezhesse.

ولكن قبل دخول في تفاصيل فتح متجر للحصول على نقاط تشغيل يلزمنا بعض المعدات وهي ؛


A pontok megszerzése érdekében a játék pont szolgáltatásban az első módszer az alkalmazások vagy játékok letöltése és a pontok megszerzése, valamint minden olyan alkalmazás vagy játék, amely lejárt vagy lejárt, amíg az alkalmazás felajánlja vagy más játékok megjelennek. Az ajánlatok szinte havonta jelennek meg

 A Google játszik játék pontokat az ingyenes Google Play kártyához
A második módszer az, hogy díjakat számítunk fel az alkalmazásokban vásárolt játékokért vagy vásárlásokért, és pontokat kapunk minden összegyűlt dollárért, és ezek különböznek attól függően, hogy mit hirdetnek a játékhoz vagy az alkalmazáshoz, és mindegyik szint eltér a másik szinttől.

A harmadik módszer a heti nyeremények felhasználása, és ez a lehetőség elérhető az Ezüst és a fenti kategóriákban, és minden héten megszerezheti a heti Nyereménypontokat.

Pontok átadása

Amikor összegyűjti a pontokat, vagy eléri a minimumot, átviheti azokat a Google Play-egyenlegbe, a PUBG játék utalványaiba, a Free Fire játékba és más játékokba, és megjegyezheti a futópontokból származó Google Play-egyenleget. Az egyenleg lejárati ideje egy év, hasonlóan a helyreállított Google Play-egyenleghez. A Google Play kártyán nincs lejárati dátum.
تعليقات



حجم الخط
+
16
-
تباعد السطور
+
2
-